حتما نباید تو این لیست باشند . بلکه رم ارجینال ddr 400 روی هر مادربرد ddr ساپورت بالا میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid642 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار ممنونم از راهنماییتون. کاملا متوجه شدم. مثه همیشه لطف کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-01-15)
|
لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی گیگابایت در تاپیک زیر بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid642 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
alksdj (31-01-15), M3RS4D 50062 (31-01-15), Majid642 (31-01-15)
سلام دوباره
من یک RAM DDR Kingston 1GB bus 400 KVR گرفتم و روی این مادربرد نصب کردم. اما شناساییش نمی کنه؟ رم هم اورجینال هست.
باید چیکار کنم؟
alksdj (27-02-15), M3RS4D 50062 (27-02-15), Majid642 (27-02-15)
ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشنده گفت رم تست شده و سالم هست .
باید دقیقا چیکارکنم که بوت بشه؟
تنها راهش اینه که ببرید پیش فروشنده و رو سیستم تست کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid642 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid642 (27-02-15)
ببخشید که اینو میگم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم لیسانس iT دارم و به اسمبل تسلط دارم. چرا خودم انجام ندم وهزینه اضاف بپردازم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-02-15)
|
بحث لیسانس و هزینه نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid642 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر میکنم اصلا رم سالم نباشه
Majid642 (27-02-15)
این سومین رمی هست که روی این مادربرد تست میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کینگستون کینگ مکس اینم یک کینگستون دیگه اما بازهم جواب نمیده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks